Välj en sida

Våra projekt

Vi är bättre på att bygga än vi är på att fotografera det färdiga resultatet, men på den här sidan kan ni se några av de projekt vi har genomfört som vi är stolta över!

Västanvindsgatan, Hunnebostrand

 • Installation av nytt kök i gammal stil
 • Platsbygd kökssoffa, kyl och skafferi

altan med utsikt, hunnebostrand 

 • Altan med slående utsikt över Ulebergsham
 • Allt arbete från grund till färdig altan gjordes

Villa, hunnebostrand

 • Badrumsrenovering
 • Utgrävning av källare till förmån för kök.

Garage med lägenhet, Bovallstrand

 • Lägenhet med kök och badrum på ovanvåningen
 • Dubbelgarage

andra projekt & Grovjobb 

Vi tar även på oss andra uppdrag som platsbyggda garderober eller skafferi, byte av  grindar, speciallösningar för dörrar, renovering av badrum etc.  Vi har möjlighet att utföra grundarbete som att gräva och schakta, och med våra certifikat för både truck, lastmaskin, teleskoplastare, skylift och byggställning upp till 9 meter finns det få arbeten vi inte kan utföra!

  se oss in action! 

  Är du nyfiken på hur det kan se ut när vi arbetar? Kika på de här bilderna för lite ”behind the scenes!

   Under förra året genomförde Arnes företag en totalrenovering av vår sommarstuga. Höjning av innertak, borttagning av väggar, nytt kök, fler och större fönster m.m. Resultatet blev över förväntan. Eftersom vi bor utomlands och inte kunde följa renoveringen på plats var det speciellt viktigt att anlita en byggare som vi kunde lita på. En annan fördel med Arne är att han har ett kontaktnät av pålitliga företag inom VVS, el, måleri och markarbeten. I vårt fall samordnade Arne också dessa arbeten.

   Vi kan varmt rekommendera Arnes Byggtjänst.

   /Hans Fristedt

   Arne kommer i tid og holder det han lover. Jobben han gjør er nøyaktig og det ble et flott hus.

   /Jon M. Hippe

   Mitt sommarhus ligger 100 meter från närmsta väg. Arne och hans gäng bar, kånkade, rullade och kärrade allt byggmaterial, tiotals ton utan att klaga. Huset blev också mycket bra. Allt har fungerat sedan tio år. Arne är en mycket duktig byggare, pålitlig och noggrann. Ihop med arkitekten löstes alla konstiga vinklar och ihopbyggandet av den äldre delen. Jag är mycket nöjd, inte minst nu efter att han hjälpt mig få vintervatten och vinteravlopp till huset.

   /Mats Millbourn